TERMENI SI CONDITII

Vizitarea sau folosirea site-ului https://dune.nordis.ro/ implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Acest site este administrat de NORDIS MANAGEMENT SRL cu sediul in Aleea Alexandru 21, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/20150/2008, CUI RO24813191.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari site-ului https://dune.nordis.ro/ fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Pret si modalitati de plata:
Preturile prezentate nu includ TVA.

Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului https://dune.nordis.ro/, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea NORDIS MANAGEMENT SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul https://dune.nordis.ro/, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@nordis.ro.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta. Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telefon cu interventie umana;
c) adresa de posta electronica (e-mail);
d) imprimat neadresat;
e) imprimat adresat;
f) scrisoare tipizata.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile site-ului https://dune.nordis.ro/.